Την Πέμπτη, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα σχεδιάζουν να τιμήσουν την Ημέρα Ανακωχής μαζί με άλλα μέλη της βρετανικής οικογένειας. H αρχή των εορτασμών έγινε όταν η βασιλική σύζυγός Καμίλα, χθες, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου έδωσε το παρών στο Πεδίο Μνήμης στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ αλλά θα ακολουθήσουν δύο ακόμα μεγάλες εκδηλώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Βασιλιάς Κάρολος & Καμίλα: Η νέα εμφάνισή τους με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Το Σάββατο, ο μονάρχης και η σύζυγός του θα παραστούν στο ετήσιο Φεστιβάλ Βασιλικό Βρετανικό Φεστιβάλ για την Ημέρα της Ανακωχής που θα λάβει χώρα στο Royal Albert Hall και στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρών ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο Κόμης και η Κόμισσα του Ουέσσεξ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Γκλόστερ, ο Δούκας του Κεντ και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

Πέρυσι, είχαν δώσει το παρών σχεδόν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εκτός από τον πρίγκιπα Άντριου, που είχε ήδη παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε για την υγεία της βασίλισσας που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου: «Η βασίλισσα θα πρέπει να ξεκουραστεί για κάποιες ημέρες. Οι ιατροί της την έχουν συμβουλέυσει να συνεχίζει να ξεκουράζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Η δεύτερη εμφάνιση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θα λάβει χώρα την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην ετήσια γιορτή της Ημέρας Ανακωχής στο Κενοτάφιο. Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄αναμένεται να καταθέσει στεφάνι στον παππού της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ , που σύμφωνα με την παράδοση, κοσμούν παπαρούνες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ