Η κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου απασχόλησε τα διεθνή Μέσα καθώς βασιλείς και γαλαζαίματοι από όλο τον κόσμο, ήρθαν στην Αθήνα για να αποχαιρετήσουν τον τελευταίο Έλληνα μονάρχη. Οι βασιλείς Λετίθια και Φελίπε της Ισπανίας, ο Χουάν Κάρλος και η Σοφία, ο Βίλεμ και η Μαξίμα της Ολλανδίας, η Ματθίλδη του Βελγίου, η Μαργαρίτα της Δανίας ήταν κάποιοι από τους υψηλούς προσκεκλημένους της κηδείας.

Η πριγκίπισσα Άννα στην κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου

Η απουσία του Βρετανού μονάρχη και του πρίγκιπα της Ουαλίας από την κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου απογοήτευσε τους θαυμαστές τους

Από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, στην κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνπου έδωσε το παρών η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της Sir Timothy Laurence. Ωστόσο οι θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την απουσία του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Γουίλιαμ από την κηδεία του Κωνσταντίνου. Κάποιοι μάλιστα, περίμεναν ένα συλλυπητήριο μήνυμα από εκείνους προς την οικογένεια του εκλιπόντος βασιλιά. «Πού είναι το συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρώην βασιλιά της Ελλάδας, η κηδεία του είναι σήμερα. Ήταν νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και συγγενής του πρίγκιπα Φίλιππου», «Γιατί ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είναι στην Αθήνα για να δώσουν το παρών στην κηδεία του νονού του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κωνσταντίνου της Ελλάδας;».

Κάποιοι έγραψαν κάτω από το official account του Καρόλου και της Καμίλα: «Τι γίνεται; Γιατί δεν υπάρχει κάποιος φόρος τιμής για τον βασιλιά Κωνσταντίνο;».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ