Ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να εκφωνήσει την πρώτη του χριστουγεννιάτικη ομιλία ως μονάρχης, ανήμερα των Χριστουγέννων, μετά τον θάνατο της μητέρας του Ελισάβετ.

Για την πρώτη του ομιλία, ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε ένα μέρος γεμάτο συμβολισμούς. Συγκεκριμένα, η μαγνητοσκόπηση έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου είναι θαμμένοι οι γονείς του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, έχει δημιουργηθεί και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει διακοσμηθεί με μια σειρά από βιώσιμα στολίδια, όπως χαρτί και γυαλί, καθώς και φυσικά προϊόντα όπως κουκουνάρια.

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Βασιλιά αναμένεται συγκλονιστικό και θα αποτίνει θερμό φόρο τιμής στην αείμνηστη μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι πολύ συγκινητικό που επέλεξε να το ηχογραφήσει μέσα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο Βασιλιάς θα περάσει τα Χριστούγεννα στο Σάντρινγκχαμ, στο πλευρό της Καμίλα. Αναμένεται να είναι μαζί τους και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ