Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε σήμερα στην κάμερα του «Πρωινού ΣουΣου» και μέσα σε όσα είπε, βρήκε την ευκαιρία να καλέσει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να λύσουν τις διαφορές τους… κατά πρόσωπο.

Χτες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και, αναπόφευκτα, δέχθηκε ερωτήσεις για τη σχέση της και το χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Σήμερα, ήταν η σειρά του ίδιου του Κωνσταντίνου Βασάλου να βρεθεί μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και να απαντήσει για μια άλλη σχέση που προέκυψε ξαφνικά κι εξελίσσεται σε… πολλά επεισόδια.

Τα όσα είχε πει στο κανάλι του στο YouTube ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είχαν πυροδοτήσει πολλά σχόλια.

Ο λόγος για την άτυπη κόντρα του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος είχε σχολιάσει με μάλλον καυστικό τρόπο τα όσα είχε πει κάποια στιγμή ο Βασάλος στο κανάλι του στο YouTube αναφορικά με τη συμμετοχή του στο «Χαμογέλα και πάλι».

Μια κόντρα που ο Κωνσταντίνος είχε ήδη φροντίσει να «τελειώσει» με τον τρόπο του με την εμφάνισή του στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη πριν από μερικές μέρες, όπου οι δυο τους αντάλλαξαν μια σύντομη συνομιλία σε φιλικό επίπεδο.

Σήμερα, όταν ρωτήθηκε ξανά για το συγκεκριμένο θέμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Δημήτρη, το ότι κάποιες φορές διαφωνούμε, δεν σημαίνει κάτι».

κωνσταντίνος βασάλος
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος διευκρίνισε ότι ο βασικός λόγος που επέστρεψε στο «Χαμογέλα και πάλι» ήταν οι συνεργάτες του. (Photo: instagram/costasvasaloshd)

Στη συνέχεια, διευκρίνισε αναφορικά με την επιστροφή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: «Δεν είπα ποτέ ότι δεν με εξέφραζε η θεματολογία του “Χαμογέλα και πάλι”. Ο βασικός λόγος που γύρισα ήταν τα παιδιά και όχι η εκπομπή».

Προχώρησε, όμως, κι ένα βήμα παραπέρα, προκαλώντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να λύσουν τις διαφορές τους τετ-α-τετ, με μια κουβέντα στο κανάλι του στο youtube. Κι όταν ρωτήθηκε για το αν οι δυο τους θα μπορούσαν να συνυπάρξουν τηλεοπτικά, ήταν μάλλον… κάθετος: «Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή. Τι να κάνουμε εμείς οι δύο; Δύο όμορφοι να λένε τη γνώμη τους;».

Τέλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα σχέδιά του για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, λέγοντας ότι δεν έχει κάνει ακόμη συζητήσεις. Και τόνισε: «Κρατάω μικρό καλάθι. Κατά καιρούς έχω κάνει δοκιμαστικά για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών. Θα ήθελα στο μέλλον, αν έχω την εμπειρία, να κάνω κάτι δικό μου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ