Ο μικρότερος αδελφός της Σάρον Στόουν, Πάτρικ, φέρεται να πέθανε σε ηλικία 57 ετών – δύο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, Ρίβερ. Ο ίδιος πέθανε το πρωί της Κυριακής μετά από μάχη με καρδιακή νόσο και το TMZ αναφέρει ότι ο θάνατός του χαρακτηρίζεται ως “αιφνίδιος καρδιακός θάνατος”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύζυγος του Πάτρικ, Τάσα, μοιράστηκε μια δήλωση ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα νέα.

“Η καρδιά μου είναι σαν να έχει ξεριζωθεί από το στήθος μου. Ο Πάτρικ πήγε με τον γλυκό μας Ρίβερ… Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ήταν ο κόσμος μου”, είπε. “Δεν είμαι σίγουρη πώς θα είναι η ζωή χωρίς τον σύζυγό μου στο πλευρό μου και ειλικρινά δεν το θέλω, αλλά φυσικά θα το κάνω. Απλώς ελπίζω να είσαι πάντα δίπλα μου προσέχοντας τον Χάντερ, την Κέιλι και εμένα.”

Συνέχισε: “Μέχρι να ξανασυναντηθούμε, θα κρατάω εσένα και τις υπέροχες (και μερικές όχι τόσο υπέροχες αλλά εξίσου σημαντικές) αναμνήσεις μας κοντά στην καρδιά μου και θα επισκέπτομαι πάντα αυτές τις αναμνήσεις. Σε αγαπώ μωρό μου. Τουλάχιστον ο Ρίβερ έχει τον μπαμπά του μαζί του και ελπίζω οι δυο σας να περνάτε καλύτερα”.
Σάρον στόουν

Η Σάρον Στόουν, η οποία έχει άλλα δύο αδέρφια, τον Μάικλ και την Κέλι, μοιράστηκε το soundtrack του σπαραχτικού κλιπ Tears in Heaven, του Έρικ Κλάπτον.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ