Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η οικογένειά της. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και επιχειρηματίας, γνωστοποίησε χθες το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου ότι «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί φωτογραφίες της γιαγιάς της και της ίδιας από την παιδική της ηλικία και έγραψε κάποια συγκινητικά λόγια για να την αποχαιρετίσει.

«“Να σας βλέπω καλά και χαρούμενους και δεν θέλω τίποτα άλλο”. Όσοι σε έζησαν το άκουγαν συχνά… Ένας άνθρωπος που μεγάλωσες στο πλάι της απο τοτε που θυμάσαι τον εαυτό σου… Ο άνθρωπος που δεν σου χάλασε ποτέ χατίρι, που σου έδινε πάντα κρυφά τα αγαπημένα σου γλυκά. Ο μόνος άνθρωπος που ξέρει μυστικά που δεν ξέρει η μαμά σου… Το πρότυπο που έχεις για χρόνια και η αγκαλιά που για πάντα θα ‘ναι ανοιχτή για να μπεις… Η γιαγιά! Καλό ταξίδι καλή μου… ευγενική, ντελικάτη, γλυκιά, γεμάτη φώς, περήφανη γιαγούλα μας…ξεκουράσου και εμείς είμαστε καλά…σε λατρεύουμε …πρόσεχε μας», έγραψε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ