Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχασε ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο και ότι η ίδια είναι συγκλονισμένη.

Ο λόγος είναι για την αδελφική της φίλη αλλά και κουμπάρα, Αντωνία (Μπουμπού) Μποτωνάκη – Παπαδομανωλάκη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τετάρτης στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων σε ηλικία 69 ετών.

Γεννήθηκε στα Χανιά το 1953 και ήταν κόρη του Μιχάλη Μποτωνάκη, στενού φίλου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1942, φιλόλογου και γυμνασιάρχη.

Σπούδασε γαλλική φιλολογία στην Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια παντρεύτηκε τον γνωστό γιατρό – ακτινολόγο των Χανίων, Εμμανουήλ Παπαδομανωλάκη με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά. Ήταν αγαπημένη, παιδική και αχώριστη φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ το 2018 η Ντόρα με την εγγονή της, Ντοράκι, βάφτισαν την κόρη της κόρης της Μπουμπούς, Μαρίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη με τη σειρά της, έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Μπουμπού μου, ήσουν 6 μηνών και εγώ στην κοιλιά όταν η μάνα μου αποφάσισε ότι θέλει να κάνει ένα τέτοιο κορίτσι, σαν εσένα. Από τότε Μπουμπού μου τα κάναμε όλα μαζί, τα μοιραζόμασταν όλα. Τις επαναστάσεις, τον αγώνα με τους μπαμπάδες μας -και ας τους λατρεύαμε- τα μυστικά μας, τις αγωνίες μας, τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Τα ίδια γούστα, τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες. Πώς να χωρέσει σε μια παράγραφο μια ολόκληρη ζωή; Πώς να μιλήσεις για την τύχη που είχα να σε έχω όλη μου τη ζωή και την άρνηση που έχω να δεχτώ ότι ο μισός μου εαυτός φεύγει; Πάντα πίστευα ότι δεν υπάρχει ιερότερο πράγμα από την φιλία, γιατί τους φίλους τους διαλέγεις και σε διαλέγουν. Εσύ για μένα ήσουν το διαχρονικό στήριγμά μου. Στα κάτω μου ήσουν πάντα εκεί, στις χαρές δίπλα μου. Εσύ με την δύναμή σου, τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα, το γέλιο και την ανοιχτωσιά σου, την αποφασιστικότητα και τη γενναιοδωρία σου. Γενναιόδωρη σε όλα, τα υλικά αγαθά, τα συναισθήματα, αλλά κυρίως την αγάπη που έδινες απλόχερα σε όλους.
Δεν πρόλαβες να καλοχαρείς την Αντωνία, μου φαίνεται πως σου μοιάζει ήδη.
Καλό ταξίδι Μπουμπού μου, κανείς για μένα δεν θα μπορέσει να καλύψει την απουσία σου. ΝΜ
» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την αδελφική της φίλη

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ