Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της, τα παιδιά της, αλλά και τη νέα της ζωή δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια, κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη περιπέτεια που είχε ο ηθοποιός με την υγεία του, με την ίδια να τονίζει πόσο τυχερή νιώθει που βρέθηκε παρών την κρίσιμη στιγμή και οδήγησε η ίδια τον σύντροφό της στο νοσοκομείο.

«Το βίωσα ως ευλογία περισσότερο. Γιατί μας έτυχε, μάλλον του έτυχε και γω το βίωσα δίπλα του, με τον τρόπο που το βιώσαμε, δεν ήταν κάτι που τρομάξαμε. Έναν πόνο ένιωθε που νόμιζε ότι είναι από στρες», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να μπω στη φάση τι μπορεί να πάθει ο Βασίλης. Και από τη στιγμή που έγιναν όλα τόσο γρήγορα και είπαν οι γιατροί πως είναι όλα καλά, είπα “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου” γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να λείπω και να είμαι σε μια συναυλία ή θα μπορούσε να είχε κοιμηθεί. Νομίζω πως ήταν αναπόφευκτο να συμβεί οπότε, μιας και συνέβη, συνέβη κάτω από καλές συνθήκες, αν μπορώ να το πω έτσι. Δηλαδή είπα “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου” γιατί το προλάβαμε, ήταν αντιμετωπίσιμο και αυτό κρατάω. Μόνο ευγνωμοσύνη κρατάω από αυτό που συνέβη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ