Μπορεί το καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης να ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους, όμως η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Μπιρσμπίκη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πλέον δεν κρύβονται. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά στιγμιότυπα στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα RealLife και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησε στα στούντιο ΚΑΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα ανυπομονούσε να συναντήσει την τραγουδίστρια που την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια.

Το ζευγάρι πήγαινε για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες. Εκτός από την Εύβοια βρέθηκαν και στην Κρήτη, όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά “Κομάντα και Δράκοι”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ