Εμφανώς καταβεβλημένη, η Βάνα Μπάρμπα μία μέρα μετά την απώλεια της μητέρας της.

Η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα, Αφροδίτη, έφυγε χτες από τη ζωή βυθίζοντας την ηθοποιό σε βαρύ πένθος. Σήμερα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» έβγαλε στον αέρα την επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της ομάδας μαζί της, προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια.

Εμφανώς καταβεβλημένη, η Βάνα Μπάρμπα αρκέστηκε να πει «Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά», ενώ οι συντελεστές της «Super Κατερίνας» ανέφεραν στη συνέχεια ότι η μητέρα της είχε βασανιστεί αρκετά από την άνοια από την οποία έπασχε και πως μητέρα και κόρη ήταν πολύ δεμένες.

βάνα Μπάρμπα
Σε άσχημη κατάσταση η Βάνα Μπάρμπα μετά την απώλεια της μητέρας της.

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε φύγει για ένα διάστημα από την Αθήνα και είχε μετακομίσει στην επαρχία, όπου ζούσε η μητέρα της, προκειμένου να είναι κοντά της. Να σημειώσουμε ότι η Βάνα Μπάρμπα είχε χάσει και την αδερφή της, ενώ μιλώντας τελευταία στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είχε πει:

«Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια… Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες. Είμαι έτοιμη γιατί 8 μήνες πηγαινοέρχομαι. Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου, την οικογένεια μας».

Κεντρική φωτό: Papadakispress

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ