Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να πήραν την απόφαση να συμμετέχουν και οι δύο στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό έχουν έχουν χωρίσει.

Φίλος του πρώην ζευγαριού και συγκεκριμένα, ο Κώστας Οικονόμου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι.

«Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ήταν σε σημείο που ανέβαινε πάρα πολύ η επίδοσή της. Η αγκαλιά ήταν κάτι φυσιολογικό, ήταν μαζί πέντε χρόνια. Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο» ανέφερε αρχικά ο φίλος του πρώην ζευγαριού.

«Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην Αθήνα, οπότε η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι. Είναι ο ένας για τον άλλον, ήταν πέντε χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια. Ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση και έχει επέλθει πολύ πριν το Survivor. Τώρα αν θα τα ξαναβρούν από αυτούς εξαρτάται» τόνισε ο στενός φίλος του πρώην ζευγαριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ