Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε η Τζώρτζια Κουβαράκη, η ηθοποιός που υποδύεται τη Χριστίνα σε νεαρή ηλικία στα flashbacks της σειράς “Famagusta”. Η νεαρή ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην παρουσιάστρια, ανέφερε πως ήθελε από την αρχή αυτό τον ρόλο και παρόλο που το δοκιμαστικό που έκανε ήταν για άλλη ηρωίδα της σειράς, τελικά κατάφερε να γίνει η ‘νεαρή’ Χριστίνα.

Όπως σημείωσε η Τζώρτζια, αυτό που τη βοήθησε και την έκανε να μπει περισσότερο στο πετσί του ρόλου ήταν το γεγονός πως είχε στην αγκαλιά της ένα μωρό πέντε μηνών, έτσι τα συναισθήματα ήταν πιο έντονα.

Μπορεί, μέχρι στιγμής, να έχουν κυκλοφορήσει διάφορα spoilers για τη συνέχεια της σειράς που καθήλωσε το κυπριακό και ελληνικό κοινό, ωστόσο, η πρωταγωνίστρια αναφέρει ότι θα δούμε πολύ πιο σπαρακτικές εικόνες στα επόμενα επεισόδια αφού «είναι και οι στιγμές που ο σύζυγός μου φεύγει για τον πόλεμο και είναι κι αυτό πολύ δύσκολο για τη Χριστίνα. Μετά έχεις και την αγωνία για το αν θα γυρίσει ο άνδρας σου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ