Ευχάριστες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις για την καριέρα του Τζόνι Ντεπ, μετά την πολύκροτη δίκη με την πρώην του, Άμπερ Χέρντ. Οι δικαστικές διαμάχες που είχε με την πρώην του, του κόστισε σημαντικούς ρόλους στην καριέρα του όπως αυτό του Τζάκ Σπάροου στις ταινίες ”Πειρατές της Καραϊβικής”. Ο Ντεπ είχε αποχωρήσει από το franchise το 2018.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Daily Mail, o 59χρονος ηθοποιός φαίνεται τώρα να συζητά με τη Disney για το ποσό των 301 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να κάνει come back ως captain Τζακ Σπάροου.

Οι εκπρόσωποι της ταινίας, όπως αναφέρουν οι πηγές, επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο.

Μάλιστα, στη συμφωνία αναφέρεται ότι ο Τζόνι Ντεπ θα επιστρέψει στον διάσημο ρόλο του στους «Πειρατές της Καραϊβικής 6″. Το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου και είναι αισιόδοξοι, ότι ο Ντεπ θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Disney θα προσφέρει χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Ντεπ, ως χειρονομία καλής θέλησης.

Βέβαια, ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι παρά το γεγονός ότι θα ήθελε να δώσει ένα τέλος που αξίζει στον αγαπημένο του χαρακτήρα, εντούτοις απολύθηκε και δεν αποχώρησε από το franchise. Κατά την διάρκεια της δίκης, είχε επίσης αναφέρει ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στους ”Πειρατές της Καραϊβικής”. Πλέον, φαίνεται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και μένει να δούμε τι επιλογή θα κάνει ο Ντεπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ