Το σοβαρό ατύχημα του Τζέρεμι Ρένερ έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο αυτές τις μέρες.

Ο 52χρονος παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα επτά τόνων την Πρωτοχρονιά, καθώς επιχείρησε να απελευθερώσει ένα παγιδευμένο μέλος της οικογένειάς του από το χιόνι που κάλυπτε το ράντσο του στη λίμνη Tahoe.

Ο σταρ της Marvel παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου από την 1η Ιανουαρίου.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ρένερ υπέστη σοβαρά τραύματα και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και παραμένει στο νοσοκομείο, όπου από τότε μοιράστηκε μερικές selfies και βίντεο.

Πηγή κοντά στον «Χοκάι» είπε στο Radar Online ότι η κατάστασή του είναι χειρότερη από ό,τι έχει αποκαλυφθεί δημόσια.

«Είναι πολύ χειρότερο από όσο νομίζετε. Ο Τζέρεμι γνωρίζει πολύ καλά το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω. Το θέμα είναι ότι η ζημιά στο στήθος του ήταν τόσο σοβαρή, που έπρεπε να αποκατασταθεί σε χειρουργική επέμβαση».
jeremy-renner-avengers

Στη συνέχεια, η ίδια πηγή έδωσε πληροφορίες για τα χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί ο ηθοποιός, λέγοντας:

«Μέχρι στιγμής, έχει κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πιθανότατα να χρειαστεί περισσότερες τις επόμενες εβδομάδες στο πόδι του. Οι γιατροί τείνουν να αφήνουν χώρο στις επεμβάσεις για να αφήσουν χρόνο προκειμένου να ξεκινήσει η φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος, και αυτό συμβαίνει εδώ».

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ρένερ αντιμετώπισε εκτός των άλλων και «ακραία δυσκολία» στην αναπνοή, ενώ αιμορραγούσε βαριά στο κεφάλι.

«Είμαι πολύ χάλια» – Η ανάρτηση του Ρένερ μέσα από το νοσοκομείο
Σε μια σύντομη ανάρτηση στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια selfie μέσα από το νοσοκομείο, ο Ρένερ έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ