Η Jennifer Lopez παραχώρησε συνέντευξη στη βραδινή εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στον «μυστικό» γάμο της, με τον ηθοποιό Άφλεκτ.

Μάλιστα όπως αποκάλθυψε η ιδέα να παντρευτούν στο Λας Βέγκας, ήταν του Άφλεκ και αυτό γιατί η Jennifer Lopez δεν ήταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Όπως εξήγησε, η ίδια δεν ήταν πολύ καλα ψυχολογικά καθώς ο προηγούμενος αρραβώνας του ζευγαριού, πριν 20 χρόνια, διαλύθηκε απρόσμενα και δεν ήταν σίγουρη αν αυτή η δεύτερη προσπάθεια θα έβγαινε τελικά σε καλό και για τους δύο.

«Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά πριν από 20 χρόνια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και αυτό διαλύθηκε. Είχα μετατραυματικό στρες και αναρωτιόμουν αν αυτό συμβαίνει τώρα και αν είναι αλήθεια. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι και φυσικά συνέβαινε, αλλά αισθανόμουν ότι ο γάμος είναι τόσο αγχωτικός» περιέγραψε η 53χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, υπογραμμίζοντας δε ότι ο πρώτος γάμος τους στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, ήταν ιδέα του συντρόφου της.

«Μια μέρα, ο Μπεν είπε γ@@το, ας πάμε στο Βέγκας να παντρευτούμε απόψε. Κλείσαμε το τηλέφωνο, σκέφτηκα ότι είναι τρελό και τι είναι αυτό που κάνουμε. Μου είπε, “πήγαινε στην πρόβα και όταν επιστρέψεις θα τα έχω όλα έτοιμα, κάποια από τα παιδιά μας θα είναι οι μάρτυρες, ας το κάνουμε. Θα το κάνουμε απόψε” και το κάναμε» ενώ αποκάλυψε πως εκείνη ήταν η ομορφότερη νύχτα της ζωής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ