Ένας χρόνος έχει περάσει από τον χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ. Από τότε, η Λατίνα σταρ δεν πορεύεται μόνη στη ζωή της, αφού έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του Μπεν Άφλεκ.

Ο γνωστός παίκτης του μπέιζμπολ, μίλησε για την πρώην του με τα καλύτερα λόγια σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast της Martha Stewart. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η JLO είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που γνωρίζει ενώ δηλώνει ότι δεν μετανιώνει σε καμία περίπτωση για ό,τι έζησαν μαζί και πως χαίρεται που την βλέπει ευτυχισμένη.

«Αυτό που θα πω σε εσένα, το έλεγα και σε μερικούς συναδέλφους πριν κάποιες ημέρες. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που ξέρω, η πιο δουλευταρού. Επίσης, πιστεύω πως είναι η πιο σπουδαία performer, η πιο σπουδαία performer εν ζωή. Περάσαμε υπέροχα όσο ήμασταν μαζί. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως πάντα βάζαμε τα παιδιά μας πρώτα. Τα βάζαμε στο κέντρο όσων κάναμε».

Δείτε το βίντεο:

Το πρώην ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί και ορίσει δύο φορές τις ημερομηνίες του γάμου τους, ο οποίος τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ