Κάποιοι θαυμαστές της Τζένιφερ Λόπεζ είναι πεπεισμένοι ότι εντόπισαν τη στιγμή που ένα φίλτρο χρησιμοποιήθηκε σε πρόσφατο βίντεο που μοιράστηκε η Λατίνα star.

Η 53χρονη τραγουδίστρια ήταν πάντα υπέρμαχος της περιποίησης της επιδερμίδας και πρόσφατα μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει το ποτό SportWater της BodyArmor. Στο σύντομο κλιπ, η Λόπεζ μιλάει απευθείας στην κάμερα και ρωτά τους θαυμαστές της: «Πες μου ότι πηγαίνεις γυμναστήριο χωρίς να μου πεις ότι πας γυμναστήριο».

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει λεία και λαμπερή επιδερμίδα, αλλά σε μια στιγμή οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι το φίλτρο που χρησιμοποιεί σταματά να λειτουργεί στιγμιαία και την εξέθεσε.

Στη συνέχεια, το βίντεο κοινοποιήθηκε εκ νέου από χρήστη του TikTok, ο οποίος τόνισε το «σφάλμα». «Περιμένετε να πέσει το φίλτρο για να δείτε την πραγματική υφή του δέρματος της J.Lo», έγραψε. Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει μια ιδιαίερη σχέση με τους θαυμαστές της, οι οποίοι ανέφεραν ότι είναι υπέροχη με ή χωρίς φίλτρο.

τζένιφερ λόπεζ

«Το γεγονός ότι όλοι λένε ότι φαίνεται καταπληκτική, αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί φίλτρο», ήταν ένα σχόλιο, «Το μόνο που βλέπω είναι ότι είναι πανέμορφη!», ανέφερε ένας θαυμαστής της. «Αφησέ την. Τι κι αν έχει μερικές γραμμές και δεν θέλει να τις μοιραστεί», τόνισε ένας άλλος.

Πριν από δύο χρόνια, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι το μυστικό πίσω από το υγιές δέρμα της ήταν το ελαιόλαδο. «Είναι ένα μυστικό που έχω χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια γιατί πραγματικά λειτουργεί. Ένα από τα μεγάλα πράγματα που θα παρότρυνα όλους να κάνουν από την ηλικία των 15 ετών, ακόμη και νεότεροι, είναι να φοράνε αντηλιακό κάθε μέρα. Αυτό είναι ένα μεγάλο μυστικό περιποίησης».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ