Η Τζένιφερ Άνιστον προκάλεσε τριγμούς με τα σχόλια που έκανε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον σταρ της σειράς Pam & Tommy, Σεμπάστιαν Σταν. Στη συνέντευξη του Actors on Actors, οι ηθοποιοί με αφορμή την διαρροή της σεξουαλικής ταινίας με τους Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι το 1995 ξεκίνησαν να συζητούν για την κουλτούρα του διαδικτύου εκείνη την εποχή.

Η Άνιστον σχολίασε πώς έγινε η διαρροή της ταινίας σε μια περίοδο που το Διαδίκτυο άρχισε να επηρεάζει την κοινωνία, τονίζοντας ότι «Ήταν ακριβώς τη στιγμή που το Διαδίκτυο διαμόρφωσε μια νέα κουλτούρα για τους ανθρώπους με αποτέλεσμα να γίνονται διάσημοι».

Αυτό το φαινόμενο να γίνονται διάσημοι άνθρωποι επειδή βασικά δεν κάνουν τίποτα και να έχουν αυτές τις απίστευτες καριέρες με ενοχλεί» είπε η Άνιστον. Και πρόσθεσε: «Και μετά είναι και η φήμη των γυναικών… Εννοώ η Πάρις Χίλτον, η Μόνικα Λεβίνσκι… Η Λεβίνσκι είχε εμπλακεί σε σεξουαλικό σκάνδαλο με τον τότε Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον το 1998, μετά τη δίχρονη σεξουαλική του σχέση με την 24χρονη ασκούμενη στο Λευκό Οίκο. Από την άλλη, η ιδιωτική σεξουαλική ταινία της Πάρις Χίλτον με την ίδια και τον τότε φίλο Ρικ Σάλομον. διέρρευσε στο διαδίκτυο το 2004».

Ο Σταν απάντησε: «Όταν κοιτάς πίσω στα 90s, βλέπεις πόσα πράγματα έχουν συμβεί σε αυτή τη δεκαετία. Ακόμη και η υπόθεση με τον Ο. Τζ. Σίμπσον. Αυτό το θέμα ήταν στην πραγματικότητα η αρχή των ειδήσεων του 24ώρου».

Το σχόλιό του οδήγησε την Άνιστον να δηλώσει: «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που πήραμε μια μικρή γεύση από τη βιομηχανία πριν γίνει όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα… Πλέον είσαι διάσημος από το TikTok, είσαι διάσημος από το YouTube, είσαι διάσημος από το Instagram. Σχεδόν, όλο αυτό μειώνει τη δουλειά του ηθοποιού».

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση των followers στο Twitter.

Οι χρήστες του twitter δεν ”μάσησαν” τα λόγια τους και κατεκεραύνωσαν τους ηθοποιούς για τις δηλώσεις τους και κυρίως την Άνιστον. Κάποια από τα σχόλια που έκαναν για την ηθοποιό: «Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να ηρεμήσει με τις απόψεις της. Ο νεποτισμός της, την οδήγησε στη βιομηχανία και τώρα συνεχίζει να βγάζει 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο από την κυκλοφορία ενός σόου που τελείωσε πριν από δεκαετίες» και ένα άλλο σχόλιο προσθέτει «Είναι τόσο τρελοί που δεν μπορούν να κρατήσουν τον τίτλο της διασημότητας για να παραμείνουν στην ελίτ του Χόλιγουντ».

Δείτε όλη την συνέντευξη και τα σχόλια των Άνιστον-Σταν:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ