Τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους απολαμβάνουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας οικογενειακά και μοιράζονται στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H ίδια φαίνεται να χαίρεται την επαφή με τη φύση και τις δραστηριότητες με τον γιο της, Παναγιώτη τον οποίο φωτογράφισε να παίζει στην εξοχή.

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σε ένα από αυτά λοιπόν πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης-Αντώνιος Κικίλιας. Ο μικρούλης, ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του και έγινε δύο ετών, παίζει ανέμελος και η μητέρα του na τον απαθαντίζει.

Tο μέρος στο οποίο μένουν συναρπάζει

H Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε κάποια νέα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στα οποία έχει απαθανατίσει έναν υπέροχο ανεμόμυλο.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας μοιράζονται στιγμές από τις οικογενειακές τους διακοπές

Μπαλατσινού
Νέα λήψη

Λίγες παραπάνω πληροφορίες όμως, μας έδωσε ο σύζυγός της και υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος φωτογράφισε και αποκάλυψε το υπέροχο μέρος στο οποίο βρίσκονται.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε ότι η οικογένεια βρίσκεται στην Παύλιανη και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης. «Η Ελλάδα έχει μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς,οι άνθρωποι του τουρισμού και της εστίασης έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και η επέκταση της τουριστικής περιόδου είναι πραγματικότητα! Συγχαρητήρια σε όλους. Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ