Η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αδυναμία που έχει στο μικρότερο γιο της, Παναγιώτη- Αντώνιο.

Καρπός του γάμου της με το Βασίλη Κικίλια, ο τριών ετών μικρός, απορροφά όλη την προσοχή και την ενέργεια της.

Αν και η Τζένη Μπαλατσινού μάς έχει δείξει στο Instagram αρκετές φορές τις «περιπέτειες» του γιου της στην προσπάθεια του να ανακαλύψει τον κόσμο, με βόλτες στη φύση, ή τα Χριστούγεννα ακούγοντας τα κάλαντα, δεν μάς έχει αποκαλύψει ποτέ το πρόσωπό του.

Έτσι δεν γνωρίζουμε που μοιάζει ο μικρός. Σε τηλεοπτικής της πάντως συνέντευξη η Τζένη Μπαλατσινού είχε πει για το θέμα:

«Είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Ο γιος μου μοιάζει σε μένα, αλλά και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι ο μικρός είναι ίδιος ο Βασίλης. Πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες ως πεθερά. Ο γιος μου είναι ένας μικρός άγγελος».

Η Τζένη Μπαλατσινού- με το Βασίλη Κικίλια να κρατάει αγκαλιά το γιο τους.
Η Τζένη Μπαλατσινού- με το Βασίλη Κικίλια να κρατάει αγκαλιά το γιο τους. Photo: Αρχείο

Πάντως ούτε με τη σημερινή της ανάρτηση μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα λόγια της μητέρας της, καθώς η Τζένη στο Instagram ανάρτησε μια φωτογραφία που και πάλι δεν αποκαλύπτεται το πρόσωπο του Παναγιώτη – Αντώνιου.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι αξιολάτρευτη. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον μικρό, που διαρκώς ψηλώνει, να βγάζει βόλτα το μικρόσωμο Τζακ Ράσελ σκυλάκι που έχει η οικογένεια.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού μεγαλώνει. Photo: Instagram/jennybalatsinou
Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού μεγαλώνει. Photo: Instagram/jennybalatsinou

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ