Η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πως έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα και αναχώρησε για Καλιφόρνια και συγκεκριμένα για το εξωτικό Μαλιμπού. Η ίδια επισκέφθηκε την κόρη της Αμαλία από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο η οποία διαμένει μόνιμα στην Καλιφόρνια καθώς σπούδαζε εκεί.

Οι δυο τους απόλαυσαν χαλαρές στιγμές στην ηλιόλουστη παραθαλάσσια περιοχή με το αγαπημένο κατοικίδιο της Αμαλίας και λάμπουν από χαρά. Τόσο η Αμαλία Κωστοπούλου όσο και η Τζένη Μπαλατσινού είναι ιδιαίτερα stylish στην εκδρομή τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιλέξει ένα sporty chic σύνολο με δερμάτινο παντελόνι, sneakers και άνετα πουλόβερ ενώ η Αμαλία Κωστοπούλου είναι αναμφισβήτητα ένα California girl στα χρώματα του καλοκαιριού, ενώ φορά εντυπωσιακά μαύρα γυαλιά και χρυσά minimal κοσμήματα.

Η Αμαλία Κωστοπούλου γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την επίσκεψη της μητέρας της και η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μια σειρά από εντυπωσιακά στιγμιότυπα του μέρους που φιλοξενεί τις δύο γυναίκες.

Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Πέτρος Κωστόπουλος συνηθίζουν να επισκέπτονται την κόρη τους στην Αμερική εκμηδενίζοντας την απόσταση για να στηρίξουν την κόρη τους στα επαγγελματικά της όνειρα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ