Η Τζένη Μπαλατσινού, εκτός της επαγγελματικής επιτυχία και της έντονης αναγνωρισιμότητας, έχει μία υπέροχη καθημερινότητα με τον άντρα της Βασίλη Κικίλια. Το ζευγάρι προσπαθεί να έχει καλά προστατευμένη την προσωπική του ζωή, κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Οι κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα δικτύωσης σπανίζουν, όπως και οι δημόσιες εμφανίσεις. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας στον ελεύθερο τους χρόνο προτιμούν να πηγαίνουν βόλτες σε πάρκα και παιδικές χαρές με τον μονάκριβό τους, Παναγιώτη Αντώνιο, να περπατούν στο κέντρο της Αθήνας και να χαλαρώνουν στο σπίτι τους.

Μία τέτοια οικογενειακή στιγμή απαθανάτισε ο Βασίλης Κικίλιας, το μεσημέρι της Κυριακής, φωτογραφίζοντας τον γιο τους στο σπίτι. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πόσταρε μία φωτογραφία του Κικίλια Junior που παίζει φορώντας τα παπούτσια του μπαμπά του.

Στη λεζάντα, μάλιστα, έγραψε ο τρυφερός μπαμπάς: «Σαν να βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε»! Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια «έπεσαν βροχή» με τον μικρό να κλέβει τις εντυπώσεις.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ