Μία εικόνα από το σπίτι όπου στεγάζει την οικογενειακή ευτυχία της με τον Βασίλη Κικίλια και το γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο, μοιράστηκε η Τζένη Μπαλατσινού. Είναι η γωνιά του σπιτιού στην οποία συνηθίζει να εργάζεται με το laptop της. Εκεί υπάρχει μία όμορφη πορτοκαλί πολυθρόνα, ο ένας τοίχος είναι σκούρος πράσινος και η κουρτίνα σε φλοραλ μοτίβο. Δίπλα είναι ένα ξύλινο έπιπλο παραδοσιακής τέχνης και τον τοίχο ένα υπέροχο έργο Τέχνης. Στο στιγμιότυπο, φαίνεται να κάθεται δίπλα της στο σκυλάκι της οικογένειας, που ακούει στο όνομα Ηρακλής. «Ομαδική δουλειά», έγραψε με διάθεση για χιούμορ.

‘Οσον αφορά το στυλ της, πάντα κομψή, επέλεξε να φορέσει ένα denim skinny τζιν με ένα γκρι jumper και μαύρες γαλότσες ιδανικές για τις βροχερές ημέρες που διανύουμε.

Τον Δεκέμβριο, ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από το σαλόνι τους στην οποία φαίνονται τα κατοικίδιά τους. Στο ίδιο στιγμιότυπο, βέβαια, διακρίνουμε τον εντυπωσιακό μπλε καναπέ τους με τα μαξιλάρια ελληνικής παραδοσιακής αισθητικής, μία κρεμ πολυθρόνα και τα όμορφα χαλιά.

Πριν λίγες ώρες, όμως, ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από το σαλόνι τους στην οποία φαίνονται τα κατοικίδιά τους. Στο ίδιο στιγμιότυπο, βέβαια, διακρίνουμε τον εντυπωσιακό μπλε καναπέ τους με τα boho μαξιλάρια, μία πολυθρόνα και τα χαλιά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ