Η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν και αναφέρθηκε στον γιο της, Παναγιώτη-Αντώνιο, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια, αλλά και στη μικρή οθόνη.

Αρχικά, επισήμανε ότι «τα τελευταία χρόνια έχουμε όλοι περάσει αρκετά δύσκολα» και τόνισε ότι ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει, κάτι που είναι σημαντικό!

Τζένη Μπαλατσινού

«Δουλεύω πιο πολύ από ποτέ, ασχολούμαι με τέσσερα διαφορετικά projects και έχω τέσσερα παιδιά. Αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να βάζω μικρούς στόχους και να σκέφτομαι πιο δημιουργικά. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και μέρα με τη μέρα να προσπαθείς να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό», δήλωσε αρχικά η ίδια και απάντησε στην ερώτηση για την αλλαγή στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της.

Ωστόσο, η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την ενδεχόμενη επιστροφή της στο GNTM ακόμα και σαν guest: «Έχω φύγει τα τελευταία τρία χρόνια και κάνω τελείως διαφορετικά πράγματα. Το GNTM το έκανα μόλις είχε πρωτοβγεί και είχα περάσει πολύ ωραία. Τώρα υπάρχουν τόσοι άνθρωποι καλοί και σημαντικοί που μπορούν να κάνουν πολύ ωραία πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση, αλλά ποτέ δε λέω ποτέ».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ