Για την οικογένειά της, τη δύναμη που της δίνουν τα παιδιά της και την… έκπληξη που αποτέλεσε ο ερχομός του μικρού της γιου στη ζωή της μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού στο «Πάμε Δανάη!».

Η εικόνα της δυναμικής γυναίκας που συνδυάζει ιδανικά οικογένεια και καριέρα συνοδεύει εδώ και χρόνια τη Τζένη Μπαλατσινού. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι για εκείνην τα πράγματα ήρθαν εύκολα ή ότι η ισορροπία στη ζωή της παραμένει δεδομένη.

Η Τζένη Μπαλατσινού θεωρεί ότι τα παιδιά της τής έδωσαν τη δύναμη που χρειάστηκε για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες…

Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!», η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για όλα όσα της έχουν χαρίσει τα παιδιά της, ειδικά σε περιόδους που αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες… «Τα παιδιά μου μού έδωσαν δύναμη, χωρίς να το γνωρίζουν. Το ότι χρειάζεται να τα καταφέρω για τα παιδιά είναι απίστευτα ισχυρό όπλο. Όταν δεν είσαι μόνος σου και έχεις την ευθύνη τριών παιδιών και τα πράγματα αλλάζουν βίαια στη ζωή σου, αναπτύσσονται οι μηχανισμοί επιβίωσης της ζούγκλας», παραδέχθηκε.

Σημείωσε ότι όταν έχεις παιδιά αναγκάζεσαι να πάρεις ρίσκα, τα οποία εμπεριέχουν φόβο για το άγνωστο, ενώ αναφέρθηκε και στο τέταρτο παιδί, που ήρθε ως έκπληξη στη ζωή της, από το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια:

«Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μεγάλη ηλικία και μετά από τρία παιδιά, ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο», είπε και εξομολογήθηκε το άγχος που είχε πριν έρθει ο μικρός Παναγιώτης στον κόσμο.

«Με το τέταρτο παιδί, τον Παναγιώτη, στην αρχή ήμουν αγχωμένη αν θα είμαι δοσμένη με όλες μου τις αισθήσεις σε αυτή τη νέα κατάσταση. Δεν περίμενα ότι τα συναισθήματα της μητρότητας μπορούν να γεννηθούν ξανά και μάλιστα πιο συνειδητά λόγω της ωριμότητας. Είμαι ευλογημένη που έγινα ξανά μητέρα, είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί ακόμη και σε αυτή την ηλικία. Με τον μικρό τα ξαναζώ όλα από την αρχή διαφορετικά, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική», δήλωσε.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια γύρω από το πρόσωπό της, στα οποία ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει. «Είναι ελάχιστες οι φορές που έχω απαντήσει σε μυθοπλασίες κυρίως σε ό,τι αφορά τα παιδιά μου, την οικογένεια μου. Για μένα δεν έχω σηκώσει ποτέ το γάντι», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα την τεράστια σημασία που έχει για αυτήν ο ρόλος της ως μητέρας..

«Το πιο σπουδαίο, σημαντικό και ουσιαστικό αποτύπωμα που μπορώ να αφήσω στον κόσμο είναι τα παιδιά μου, να τους αφήσω όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη. Νιώθω αγάπη, κατανόηση, εξέλιξη του εαυτού μου μέσα από τα παιδιά μου, από τα καλά και τα δύσκολα, δεν υπάρχει καλύτερο πανεπιστήμιο ζωής από αυτό».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ