Η Τζένη Μπαλατσινού μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της στην Πάτμο και ετοίμασε τις σπεσιαλιτέ που θα γεμίσουν το τραπέζι του Σαββατοκύριακου. Η γνωστή επιχειρηματίας αγαπά τη μαγειρική και κυρίως να φροντίζει την οικογένειά της. Έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους τις γευστικές αλλά και υγιεινές επιλογές που έκανε γι’ αυτό το Σάββατο.

Με δύο στιγμιότυπα έδειξε την προετοιμασία του μπριάμ αλλά και μιας γευστικής κρεμμυδόπιτας στην κουζίνα της και με μια δόση αστεϊσμού τόνισε πως το καλύτερο στοιχείο για να επιτύχει το μπριάμ της είναι η “έλλειψη” παπουτσιών κατά την παρασκευή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ