Ο Τζαν Γιαμάν είναι ο αγαπημένος Τούρκος πρωταγωνιστής που συμμετέχει στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία “Φτερωτός θεός”.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της Τουρκίας μόλις ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και δυστυχώς τον περίμεναν κάποιες απρόσμενες κακές εξελίξεις στην τηλεοπτική του καριέρα.

Η σειρά «Can Borcu» («Χρέος ζωής»), στην οποία θα πρωταγωνιστούσε και είχε αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο, τελικά αναβάλλεται!

Την είδηση έκανε γνωστή ο παραγωγός της σειράς, Φαρούκ Τουργκούτ, ο οποίος επιβεβαίωσε αυτό που ακουγόταν ως φήμη το τελευταίο διάστημα στους καλλιτεχνικούς κύκλους, ότι δηλαδή η σειρά δεν θα βγει ποτέ στον αέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Να θυμίσουμε ότι η νέα τηλεοπτική δουλειά του «Φτερωτού θεού» ήταν να ξεκινήσει γυρίσματα τον Φεβρουάριο, για να αρχίσει να προβάλλεται τον Μάρτιο, αλλά εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε ο ηθοποιός για την ερωτική χημεία που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές (την οποία μπορείτε να δείτε εδώ ) , αλλά και τη «ροζ» απάντηση που έδωσε σε θαυμάστριά του στην Ισπανία (την οποία μπορείτε να δείτε εδώ ), καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο. Τελικά, ο διάσημος Τούρκος παραγωγός αποφάσισε την αναβολή της, φοβούμενος μια πιθανή αποτυχία.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Τζαν Γιαμάν δεν έχει άλλη επιλογή από το να παρουσιάσει του ιταλικό «Survivor», όπως έχει διαρρεύσει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ