Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του ξεσπάσματος της νεαρής ηθοποιού Τέσα Γκουρίν η οποία ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού Τζακ Νίκολσον.

Η Τέσα Γκουρίν γεννήθηκε το 1994 έπειτα από μία σύντομη σχέση της μητέρας της Janine με τον αστέρα του Χόλιγουντ. Ο 85χρονος αστέρας του Χόλιγουντ δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτήν και μάλιστα -όπως αναφέρει η ίδια- δεν την έχει αναγνωρίσει.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα «Ο Νίκολσον δεν αναγνώρισε ποτέ δημόσια ότι η Γκουρίν είναι κόρη του, αλλά η πατρότητά του θεωρείται ευρέως γνωστό “μυστικό” στο Χόλιγουντ».

«Από πολύ μικρή, η μητέρα μου, μού είπε να μην πω σε κανέναν ότι έχω αυτόν τον διάσημο μπαμπά», είπε η 28χρονη. «Ήξερα ότι ήταν πανίσχυρος και πλούσιος», πρόσθεσε.

Η Τέσα Γκουρίν – η οποία εδώ και καιρό περιγράφεται στα ΜΜΕ ως η «παράνομη» κόρη του Νίκολσον – μεγάλωσε με τη μαμά της στο Upper East Side του Μανχάταν. Φοίτησε σε ιδιωτικά σχολεία που υποτίθεται ότι πλήρωνε ο σούπερ σταρ πατέρα της.

Ο Τζακ Νίκολσον με την κόρη του Τζένιφερ και τα εγγόνια του- Getty Images

Τέσα Γκουρίν: «Η μαμά μου ήθελε να έχω σχέση μαζί του, αλλά είπε ότι δεν τον ενδιέφερε».

Παρά το γεγονός ότι φέρεται να παρέχει οικονομική βοήθεια στην 28χρονη, ο Νίκολσον δεν έχει επαφή μαζί της για πολλά χρόνια. «Μεγάλωσα από μια ανύπαντρη μητέρα σε μια πραγματικά έντονη κατάσταση» είπε αρχικά και συνέχισε: «Τα χαρτιά της ζωής, μου μοίρασαν ένα πολύ τυχαίο φύλλο, αλλά δεν θα το αφήσω να με καταστρέψει. Στην πραγματικότητα, θα το χρησιμοποιήσω για να με τροφοδοτήσω».

Στη συνέντευξη δεν αποκάλυψε πότε μίλησε για τελευταία φορά με τον Νίκολσoν και παραδέχτηκε ότι «δεν τον ξέρει» καθόλου καλά. «Η μαμά μου ήθελε να έχω σχέση μαζί του, αλλά εκείνος είπε ότι δεν τον ενδιέφερε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε γιατί συνέβη αυτό, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι κάποιος μου έδωσε ποτέ συγκεκριμένη απάντηση. Είναι ένας περίπλοκος άνθρωπος… Ήμουν απλώς παράπλευρη ζημιά».

Ωστόσο, επεσήμανε: «Έχω σχηματίσει τη δική μου άποψη. Είναι ένας περίπλοκος άνθρωπος και νομίζω ότι η μαμά μου πολεμά τους δαίμονές της και με τον συνδυασμό των δύο, ήμουν απλώς παράπλευρη ζημιά».

Παρά το γεγονός ότι είναι αποξενωμένη από τον Νίκολσον, λέει ότι έχει κληρονομήσει μερικά από τα χαρακτηριστικά του πατέρα της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ