Την Κυριακή 28 Απριλίου στις 21.00 θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του OPEN, με την Ιωάννα Μαλέσκου στην παρουσίαση και τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε ρόλο διευθυντή της σχολής. Οι υπόλοιποι συντελεστές παραμένουν… έκπληξη.

Είναι σαν τους άσους που κρατάμε καλά κρυμμένους στο μανίκι μας, μέχρι να έρθει η ώρα να τους ρίξουμε στο τραπέζι. Και η ώρα αυτή για το OPEN θα έρθει την επόμενη Κυριακή, την Κυριακή των Βαϊων, την ημέρα που επέλεξε το κανάλι να βγάλει για πρώτη φορά στον αέρα το νέο και πολλά υποσχόμενο ριάλιτι που ετοιμάζει τις τελευταίες εβδομάδες, το «TV Queen».

Ένα ριάλιτι που, όπως λέει και ο τίτλος του, ψάχνει να βρει την επόμενη «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από μια διαδικασία που θα περιλαμβάνει μαθήματα από ειδικούς του χώρου και παράλληλα πολλές και απαιτητικές δοκιμασίες, στις οποίες οι διαγωνιζόμενες θα κληθούν να ανταποκριθούν.

μαλέσκου
H Ιωάννα Μαλέσκου θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό στις 28 Απριλίου, για την πρεμιέρα του
«TV Queen».

Ανάλογα με τις επιδόσεις τους θα βαθμολογούνται από μια κριτική επιτροπή, ενώ παράλληλα θα δέχονται τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις των καθηγητών τους. Το φορμάτ θυμίζει κάτι σε «GNTM», μόνο που αυτή τη φορά, αντί να έχουμε μοντέλα, έχουμε επίδοξες παρουσιάστριες, οι οποίες φυσικά θα πρέπει να δοκιμαστούν σε όλα τα είδη παρουσίασης και να δείξουν ότι το έχουν!

Διευθυντής της Σχολής που θα τους μάθει τα μυστικά του επαγγέλματος είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος – το μόνο όνομα που είχαμε συνδέσει με το «TV Queen» εξ’ αρχής, μέχρι να εμφανιστεί κι εκείνο της Ιωάννας Μαλέσκου. Πλέον, αυτοί οι δύο είναι και οι εκλεκτοί που επέλεξε το κανάλι να ανακοινώσει επίσημα στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την ημερομηνία της πρεμιέρας του ριάλιτι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει παραδεχθεί εδώ και αρκετό καιρό τη συμμετοχή του στο νέο πρότζεκτ του OPEN.

Κυριακή 28 Απριλίου λοιπόν, πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, που αναπόφευκτα θα σημάνει αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Έτσι, το «TV Queen» θα έχει το περιθώριο να κερδίσει τηλεθεατές και να «χτίσει» ένα κοινό μέχρι το Πάσχα, διεκδικώντας το δικό του μερίδιο στη σκληρή κούρσα της τηλεθέασης.

Όσο για το μεγάλο ερώτημα, που παραμένουν οι δύο ομάδες που θα στελεχώσουν τόσο τη Σχολή όσο και την κριτική επιτροπή του ριάλιτι, αυτό θα απαντηθεί σε δέκα μέρες, όταν ανάψουν για πρώτη φορά τα φώτα στο πλατό. Εμείς, βέβαια, σας έχουμε δώσει ήδη το ρεπορτάζ, με τα πρόσωπα που θεωρούνται ως τα επικρατέστερα για να αναλάβουν το δύσκολο έργο να αναδείξουν την επόμενη Ρούλα Κορομηλά ή Ελένη Μενεγάκη της ελληνικής τηλεόρασης…

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ