Η Ναταλία Δραγούμη έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και δέχθηκε μια ερώτηση που την εκνεύρισε. Ρωτήθηκε λοιπόν, αν θα είναι καλεσμένη στη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει η Μελίνα Ασλανίδου.

Η γνωστή ηθοποιός αντέδρασε και εξέφρασε τη δυσκολία της να παραστεί ως καλεσμένη στην εκπομπή, γνωρίζοντας πόσο απαιτητικά και κουραστικά είναι τα γυρίσματα. Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν είναι τραγουδίστρια και ότι θα πήγαινε μόνο αν επιθυμούσε να διαφημίσει κάτι για μια θεατρική παράσταση.

Σχετικά με αυτά που είπε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στο Happy Day: “Είπε κάτι που δεν θα το πεις ποτέ, γνωρίζοντας ως παρουσιάστρια μουσικής εκπομπής πόσο απαιτητικά και κουραστικά είναι τα γυρίσματα. Αλλά το να δηλώσεις ότι δεν θα πας επειδή δεν έχεις κάτι να διαφημίσεις και δεν είσαι τραγουδίστρια, είναι πολύ απρόσμενο.”

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε για τη Ναταλία Δραγούμη: “Πιστεύω ότι είχε κάποια άλλη σκέψη στο μυαλό της και μπέρδεψε λίγο τα πράγματα. Ίσως ήθελε να εκφράσει τη στεναχώρια της γιατί επιθυμούσε πολύ να παρακολουθήσει αυτή την εκπομπή, παρότι την σταμάτησε τότε από την ΕΡΤ.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ