Μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούριου και την Μαρία Μπακοδήμου, όταν η δεύτερη σχολίασε την παρουσιάστρια του Alpha Ελλάδος ως την πιο ακριβοπληρωμένη της ελληνικής τηλεόρασης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε δηλώσεις της, κλήθηκε να απαντήσει για τη νέα κόντρα που γεννήθηκε.

«Δεν την κατάλαβα αυτή την κόντρα. Αν υπάρχει κάτι από το παρελθόν δεν το ξέρω. Συγκεκριμένα τώρα, νομίζω ότι η Μαρία δεν ήθελε να πει κάτι κακό. Δεν θεωρώ ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα. Αυτό μου φάνηκε πιο αιχμηρό από τα σχόλια της Μπακοδήμου και το είπα και στην εκπομπή», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι τηλεοπτικές κάμερες, συνάντησαν την παρουσιάστρια του “Happy Day” στην κοπή βασιλόπιτας του Alpha Ελλάδος και η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για διάφορα θέματα, πέρα από την κόντρα των τελευταίων ημερών, ενώ προέβη και σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δεν έχουμε σχεδιάσει κάτι συγκεκριμένο για του χρόνου, αλλά και η δική μου σύμβαση και της ομάδας μου είναι σε ισχύ και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και πλήρης με αυτό που κάνω, οπότε σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι όταν είναι ευτυχισμένοι με αυτό που κάνουν δεν ψάχνουν το επόμενο», επισήμανε για την πορεία της εκπομπής της, ενώ για το ενδεχόμενο να αναλάβει ένα βραδινό show, αναφέρει: «Ποτέ μη λες ποτέ»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ