Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και τη δημοσιογράφο και ξέσπασε ξανά κατά της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ενόχληση που ένιωσε με την Κατερίνα Καινούργιου, όταν στην εκπομπή της υπήρξε ο τίτλος για την αποχώρηση της Ναταλί Κάκκαβα και του Κώστα Αγέρη από το J2US: «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US» ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

«Δεν έβρισα ποτέ την Κατερίνα… Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της. Όταν κάποιος τραγουδά και την επόμενη ημέρα λέει τραγούδησε «Ρέμο ή Ρουβά» κι έφυγε. Δεν γράφουν ποτέ αυτό το πράγμα κι έγραψε τραγούδησαν Τριαντάφυλλο κι έφυγαν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Τι δουλειά έχουν να γράψουν το όνομά μου; Για ποιο λόγο;

Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί; Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα; Τι είπα π…ς; Αυτή είναι κακιά λέξη; Βάλε λεξιλόγιο να δεις τι είναι π…α. Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μ…ς. Γενικά είμαι ο εαυτός μου κι όταν έχω κάτι να πω θα το πω και δεν με νοιάζει η καριέρα μου. Θέλω αυτό που νιώθω να το λέω και να μην το κρατώ μέσα μου, κατάλαβες;» δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ