Διαφορετική ήταν το απόγευμα της Δευτέρας η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αφού ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να μιλήσει για την τραγωδία στα Τέμπη ξεσπώντας μάλιστα εναντίον των δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, Αντώνη Κανάκης έκανε μία εκτενή τοποθέτηση και σχολίασε αυστηρά και αιχμηρά τις τοποθετήσεις διάφορων δημοσιογράφων για την τραγωδία.

Δείτε τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Στην έναρξη της εκπομπής, ο γνωστός παρουσιαστής είπε: «Όταν ξεκίνησε το “Ράδιο Αρβύλα”, πριν 15 χρόνια, ήταν τότε που σκότωσαν τον Αλέξη και είχαμε βρεθεί σε τρομακτικά παράξενη θέση. Ήταν βέβαια άλλες εποχές, δεν είχε το διαδίκτυο στη σημερινή του μορφή και βγαίναμε σε καθημερινή βάση, ειδικά την πρώτη μέρα και δεν ξέραμε τι κάναμε, βγάζαμε το μέσα μας, ό,τι υπήρχε στο μυαλό μας.

Θυμάμαι την ψυχολογία εκείνες τις ημέρες, θέλαμε να ανοίξει η γη και να μας καταπιεί. Ντρέπεσαι που ζεις σε αυτή τη χώρα, για όσους κυβερνούν και τους προηγούμενους, έχεις ένα θυμό και λες “δε θέλω να ζω μέσα σε αυτό το πράγμα”, σκέφτομαι και λέω “θεέ μου να μην ξαναχρειαστεί να βγούμε υπό παρόμοιες συνθήκες”.

Κι όμως χρειάστηκε. Θα βγούμε για να βγούμε να εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε και και συζητάμε, όπως κι εσείς. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτή τη χώρα. Είμαστε θλιμμένοι και θυμωμένοι, θα προσπαθήσουμε να τα βάλουμε σε μια ροή, η οποία όμως δε θα υπάρχει. Ο λόγος δε θα είναι δομημένος., θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ήρεμοι

Ο Αντώνης Κανάκης είπε, επίσης, πως ο ίδιος και η ομάδα του, δεν μπορούν και δεν θέλουν να συνεχίσουν το «Ράδιο Αρβύλα» με τη μορφή που είχε ως σήμερα. Όπως ανέφερε: «Μας είναι δύσκολο να συνεχίσουμε το Ράδιο Αρβύλα αυτή τη σεζόν, και πέρυσι με όσα είχαν γίνει λέγαμε πότε θα έρθει η ώρα να τελειώσουμε. Προσπαθούσαμε να συνειδητοποιήσουμε το μιντιακό τσίρκο. Κάνουν όλοι ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στην χαζοχαρούμενη πραγματικότητα. Μέσα στο τριήμερο πένθος άρχισε ήδη η επιστροφή στην πραγματικότητα, έπαιζε το Survivor, έβλεπα αναρτήσεις για τη μία γκόμενα που φιλούσε. Η επιστροφή αυτή βολεύει και τα κέρδη. Θέλει χαρά η διαφήμιση και η λοβοτομή. Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και δεν μπορούμε και δεν θέλουμε. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε με το Ράδιο Άρβυλα σε αυτή την πραγματικότητα. Τη μέρα που έγινε αυτό το κακό είχαμε προγραμματισμένη επίσκεψη στην παιδική ογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ μαζί με τον Χρήστο, συναντήσαμε τον Λάζαρο, τον Ραφαήλ. Παρ’ όλα αυτά δεν θέλουμε να επιστρέψουμε, ελπίζουμε ότι ο ΑΝΤ1 θα κατανοήσει και μέχρι στιγμής θα κατανοήσει”.

Τέλος, ο παρουσιαστης του «Ράδιο Αρβύλα» είπε ολοκληρώνοντας: «Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα, όπως το ξέραμε».

Μάλιστα η στάση του σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι κυριολεκτικά τον αποθέωσαν.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ