Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται πλέον στο σπίτι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, βιώνοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η influencer μετά από μια μικρή παύση επέστρεψε και πάλι δυναμικά στο Instagram το πρωί του Σαββάτου.

Αρχικά η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας μιλούσε για τις δυσκολίες του τοκετού, ενώ λίγα λεπτά μετά επανήλθε και με νέα ανάρτηση μας έδειξε πως είναι το σώμα της μετά τη γέννα.

«Θα σας πουν ότι με το που γεννήσεις, μαγικά χάνεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα σου γίνεται όπως πριν. Όχι δε γίνεται. Προφανώς και έχω χάσει κάποια κιλά, έχουνε φύγει και τα υγρά, αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή. Οπότε μην ανησυχείτε κορίτσια, θέλει χρόνο, προσπάθεια και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να μπορέσεις να επανέλθεις. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες. Πρόσεχα και έβαζα και κρεμούλες. Η γραμμή της κοιλιάς παραμένει ακόμα. Πιο χαμηλά έχω την τομή από την καισαρική που με πονάει πολύ» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου γιου της και σχολίασε κάνοντας tag τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Θαυματάκι μικρό μας».

Δείτε και την πρώτη φωτογραφία του μωρού του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ