Τέσσερα ζευγάρια, celebrities, αλλά και φίλοι, σύντροφοι και συγγενείς καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι. Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της τηλεόρασης, ,το Total Black Out, έρχεται με παρουσιαστή – έκπληξη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit.gr, από όλα τα πρόσωπα που πέρασαν από κάστινγκ για την παρουσίαση του νέου project του Alpha Eλλάδος, αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις και την παρουσίαση, είναι ο Αναστάσιος Ράμμος.

Αναμφίβολα μιλάμε για έναν δημοφιλή καλλιτέχνη, ιδιαίτερα αγαπητό στο νεανικό κοινό, έναν δημιουργό μεγάλων επιτυχιών των τελευταίων ετών και έναν άνθρωπο που σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση έχει φανερώσει το χιούμορ και την ετυμολογία του. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που θα κληθεί να επιστρατεύσει ο Αναστάσιος Ράμμος για την παρουσίαση ενός project που έρχεται εντελώς ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στο σήμερα.

Το Total Blackout δεν θα προβάλλεται στον Alpha Κύπρου αλλά σίγουρα θα το λατρέψουμε μέσα από τις viral σκηνές στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ