Σε ηλικία 72 ετών απεβίωσε ο Richard Buckley, σύζυγος του διάσημου σχεδιαστή μόδας Tom Ford. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε fashion show το 1986 εντελώς τυχαία μέσα σε ένα ασανσέρ και αυτή η συνάντηση ήταν καρμική, καθώς έγιναν ζευγάρι και αποφάσισαν να παντρευτούν το 2014.

Ο Richard Buckley πέθανε «μετά από μακρά ασθένεια» στην οικία τους στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής 19/9/2021 και όπως ανέφερε η ανακοίνωση «ο Richard πέθανε γαλήνια στο σπίτι, στο Λος Άντζελες, με τον Tom και τον γιο τους Jack στο πλευρό του».

Οι δυο τους, λοιπόν, γνωρίστηκαν το 1986 και παντρεύτηκαν το 2014, και μάλιστα απέκτησαν έναν γιο τον Alexander John Buckley Ford.

Ο Richard Buckley ήταν μια ανήσυχη περσόνα και δεν εφησύχαζε. Μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Γερμανία πριν πάει το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, και ξεκίνησε την καριέρα του σαν δημοσιογράφος μόδας στο περιοδικό “New York Magazine” το 1979, και ακολούθησαν το “Vanity Fair” και το “Women’s Wear Daily”. Παράλληλα, ήταν ευρωπαϊκός συντάκτης του περιοδικού “Mirabella”, συντάκτης για την Ιταλική “Vogue” και έπειτα αρχισυντάκτης της “Vogue Hommes International”.

O Tom Ford σε αρκετές συνεντεύξεις του είχε αναφερθεί στον σύζυγό του με τρυφερότητα και θαυμασμό, ενώ είχε αποκαλύψει σε εμφάνισή του στο ” The Jess Cagle Interview” το 2016 ότι «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

«Την πρώτη φορά που είδα τα μάτια του φρίκαρα. Σχεδόν δεν μπορούσα να τον βλέπω. Υπήρχε κάτι στα μάτια του που έλεγε: “Κυριολεκτικά, μέχρι το υπόλοιπο της ζωής (μαζί). Ήταν υπέροχο και παράλληλα τρομακτικόΉμασταν σε ασανσέρ μαζί και κατεβήκαμε περίπου 10 ορόφους και ο Richard χτυπούσε τα μάτια του και μιλούσε πολύ. Θυμάμαι να στέκομαι και να τον κοιτάζω από πάνω μέχρι κάτω κι όταν το ασανσέρ έφτασε στον όροφο που θέλαμε είπα “Είσαι ο ένας και τέλος”Τα μάτια μας κλείδωσαν και μέσα σε ένα μήνα ζούσαμε μαζί και είμαστε από τότε μαζί», είχε αναφέρει για τον θανόντα σύζυγό του στη Vogue.

Οι δυο τους πέρασαν 35 χρόνια μαζί, ενώ τρία χρόνια μετά τη δημιουργία της σχέσης τους ο Richard Buckley υποβλήθηκε σε επέμβαση στον λαιμό, λόγω καρκίνου, με τον Tom Ford στο πλευρό του. Το 2012 ο γιος τους ήρθε στη ζωή, μέσω παρένθετης μητέρας, και η οικογενειακή τους ευτυχία συμπληρώθηκε μοναδικά.

Για το τέλος, ας κρατήσουμε μια όμορφη τοποθέτηση του Tom Ford: «Αν το άτομο με το οποίο είσαι είναι κάποιος που σέβεσαι και πιστεύεις ότι έχει μεγάλη καρδιά και μεγάλη ψυχή – τόσο καλή καρδιά και ψυχή που δεν θα βρεις ποτέ ξανά – μην το αφήσεις, γιατί δεν θα βρεις ποτέ κανέναν καλύτερο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ