Τι συμβαίνει με τη Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Λιβάνη; Είναι μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω;

Πριν λίγες εβδομάδες, οι δυο τους βρέθηκαν στη Σπάρτη όπου έκαναν διακοπές μαζί με έναν κοινό φίλο τους. Αυτό ήταν κάτι που φούντωσε τις φήμες πώς οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Η γνωστή ηθοποιός μετά τα δημοσιεύματα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “ΕΓΩ” και τοποθετήθηκε για το εν λόγω ζητήματα.

Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει, να διαψεύσει τα όσα ακούγονται και να “ξεσπάσει” για τις σχέσεις που της “χρεώνουν κάθε μήνα”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Θεωρείς ότι είσαι παρεξηγημένη ως προς τα media ή το κοινό, γιατί συνήθως βγάζεις μία συστολή στις συνεντεύξεις σου.

Παρεξηγημένη δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη. Ωστόσο, ναι, έχω μία συστολή, γιατί περιμένω πάντα να ακούσω την ερώτηση που θα με ενοχλήσει.

Όλα αυτά τα χρόνια προφυλάσσεις την προσωπική σου ζωή. Καθώς μεγαλώνεις, μπορεί να αλλάξει αυτό;

Νομίζω ότι η προσωπική ζωή όταν γίνεται «μη προσωπική», χαλάει. Είναι από τα πιο ευαίσθητα θέματα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγγίζεται. Ποτέ δεν μου άρεσε να την προβάλλω. Παρόλα αυτά, βλέπεις, χρεώνομαι κάθε μήνα και διαφορετικό σύντροφο. Είμαι πολύ επιλεκτική και ευαίσθητη. Δυσκολεύομαι να επιλέξω και να κρατήσω έναν άνθρωπο δίπλα μου.

Στα ακραία δημοσιεύματα πώς αντιδράς; Εκνευρίζεσαι, στεναχωριέσαι, κινείσαι νομικά;

Νιώθω απροστάτευτη, αυτό με πονάει. Γιατί να λένε για εμένα αυτό; Αν ήμουν σε έναν γάμο ή ήμουν μητέρα, θα έγραφαν με τέτοια ευκολία πράγματα που δεν ισχύουν ή ότι είμαι με έναν άνθρωπο ενώ στην πραματικότητα δεν είμαι;

Πώς σχολιάζεις τα πρόσφατα δημοσιεύματα που σε θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη;

Τα διαψεύδω φυσικά. Κάνουμε παρέα πολλά χρόνια με τον άνθρωπο αυτό, έχουμε κοινές παρέες, έχει τύχει να κάνουμε κι άλλες φορές κοινές διακοπές. Τώρα ξαφνικά για κάποιο λόγο βγαίνει αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ