Η 1η Μαρτίου 2023 θα χαραχτεί στη μνήμη μας ως μια ημέρα απόλυτης θλίψης. Η συγκλονιστική τραγωδία με την πολύνεκρη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη στοίχισε τη ζωή αθώων ψυχών και αρκετοί νοσηλεύονται, ενώ οι οικογένειες των θυμάτων δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν τα παιδιά τους, οι φίλοι τους φίλους τους. Πλήθος κόσμου έχει εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκεια και τη στεναχώρια του για το τραγικό συμβάν. Επώνυμοι και μη. Ανάμεσά τους, η Μαρί Σαντάλ.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τον πόνο της και τη συμπαράστασή της προς τις οικογένειες των θυμάτων. «Μια τόσο θλιβερή μέρα σήμερα για την Ελλάδα, τόσοι πολλοί που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα. Η καρδιά μου είναι σε όλες τις οικογένειες», σημείωσε.

Η Μαρί Σαντάλ επισήμανε και τα λόγια του συζύγου της, πρίγκιπα Παύλου, ο οποίος εξέφρασε επίσης τη θλίψη του για το τραγικό γεγονός! «Δήλωση του συζύγου μου “Σήμερα όλη η Ελλάδα θρηνεί. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή την ασύλληπτη τραγωδία και με τους τραυματίες που ευχόμαστε ολόψυχα να φύγουν σύντομα από το νοσοκομείο. Θερμές ευχαριστίες στα σωστικά συνεργεία και σε όλο το ιατρικό προσωπικό για τις ηρωικές προσπάθειές τους, που βοήθησαν τους τραυματίες κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είμαι συντετριμμένος από τη σκέψη του αμέτρητου πόνου που περνούν οι γονείς, που έχασαν τόσο άδικα τα παιδιά τους. Ο Θεός να τους έχει καλά και να τους δίνει δύναμη”».

Κεντρική φωτογραφία: Ndp

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ