Πριν από δώδεκα χρόνια πριν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πατρεύτηκαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Ωστόσο, ένα σκάνδαλο που αφορά το νυφικό της δεν είναι ευρέως γνωστό.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό από δαντέλα, Alexander McQueen και έκανε την Κέιτ να μοιάζει με πρωταγωνίστρια παραμυθιού, όπως ανέφερε μεγάλη μερίδα κόσμου.

Το κατά παραγγελία νυφικό της Κέιτ Μίντλετον συνέχισε να απασχολεί πέντε χρόνια αργότερα, όταν η σχεδιάστρια νυφικών Christine Kendall υπέβαλε μήνυση κατά του βρετανικού οίκου μόδας, επικαλούμενη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Κέιτ Μίντλετον

Η Christine ισχυρίστηκε ότι το νυφικό της πριγκίπισσας της Ουαλίας έμοιαζε εντυπωσιακά με τα δικά της και ότι ένιωθε επίσης ότι το νυφικό δεν θα ήταν αυτό που ήταν χωρίς την επιρροή της.

Αρχικά, αυτό δεν πυροδότησε ανησυχία, μέχρι που η σχεδιάστρια ισχυρίστηκε ότι το παλάτι είχε στείλει μια ευχαριστήρια επιστολή για τα σχέδιά της μετά από ανοιχτό κάλεσμα για ιδέες από Βρετανούς σχεδιαστές. Οι Sunday Times ανέφεραν ότι ο Alexander McQueen μήνυσε η Christine Kendall, αν και έμειναν «εντελώς μπερδεμένοι» από τις κατηγορίες.

Ο οίκος μόδας μοιράστηκε μια δήλωση: «Η Christine Kendall μας πλησίασε για πρώτη φορά, σχεδόν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήμασταν ξεκάθαροι μαζί της ότι οποιαδήποτε αιχμή ότι το σχέδιο της Sarah Burton για το βασιλικό νυφικό ήταν αντιγραφή από τα σχέδιά της ήταν ανοησία».

photos: Getty Images

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ