Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι η συνεργάτιδά της, Δέσποινα Καμπούρη, τής έκανε προξενιό, το οποίο ωστόσο δεν ευοδώθηκε.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» διηγήθηκε την ιστροία και έκανε αποκαλύψεις για την προσπα΄θεια της Δέσποινας να την αποακταστήσει.

«Όσες φορές κάποιος μού έχει πει ο τάδε είναι ό, τι πρέπει για σένα. Κάποια έρχεται η Δεσποινα Καμπούρη και μου λέει “βρήκαν την τέλεια περίπτωση”, εγώ είχα κάνει κάποια αποτυχημένα ραντεβού. Μπαίνει η σπίθα σο μάτι μου και μού λεει “κούκλος και σε θέλει πάρα πολύ”. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατά τύχη δεν είναι σε τρελοκομείο», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα

«Έκανα ένα λάθος», σημείωσε η Δέσποινα Καμπούρη και όλοι ξέσπασαν σε γέλια με τα όσα αποκαλύφθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα!

Με αφορμή την Ημερα του Αγίου Βαλεντινου η Δανάη Μπάρκα ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Κάποιοι γιορτάζουν,κάποιοι σιχαίνονται αυτή την γιορτή αλλά κανείς μα κανείς δεν μπορεί να σιχαίνεται τον έρωτα,τον ενθουσιασμό,την αγάπη,την συντροφικότητα..κι αν υπάρχει έστω και ένας σημαίνει ότι δεν έχει αντιληφθεί την ευτυχία που σου φέρνουν τα παραπάνω. Ίσως να σημαίνει ότι φοβάται,ίσως να σημαίνει ότι πληγώθηκε στο παρελθόν ακόμα και από περιγραφές μπορεί να δειλιάζει να αφεθεί και να ζήσει κάτι αντίστοιχο. Είτε λοιπόν γιορτάζετε είτε όχι,με έναυσμα την μέρα, σας βάζω αυτό το τραγούδι το μαγικό της αγάπης μου ( κάντε δεξιά) ,της φίλης μου που θαυμάζω και μαγεύομαι κάθε φορά περισσότερο. «Όλα ή τίποτα καλέ μου. Δεν θέλω μετριότητες. Δεν θέλω θέλω και δεν θέλω. Δεν θέλω λίγο να με θες. Στα ‘δωσα όλα. Μόνο έτσι από εδώ και μπρος θα ζω. Κι αν δεν μπορείς φύγε απ’τη μέση Να ‘ρθει επιτέλους το καλό» είπε η @marizarizouofficial κι εύχομαι σε όλους να γίνει Βίβλος. Να μην συμβιβαζόμαστε. Όχι από εγωισμό αλλά από πάθος για ζωή και για συναισθήματα. Εύχομαι λοιπόν στους μεν και στους δε,να μην προσαρμοστούμε ποτέ σε μετριότητες. Εύχομαι να είμαστε όλοι εκεί που θέλουμε από επιλογή κι όχι από ανάγκη. Από θέληση να είμαστε. Από τρέλα,από χαρά,από απόφαση για ζωή. Να φεύγουμε από τοξικές σχέσεις που μπορεί να φαντάζουν βολικές ή απαραίτητες,αλλά να έχουμε σχέση πρώτα με το μέσα μας και μετά να μοιραζόμαστε την γαλήνη και τα χαμόγελα για να πολλαπλασιάζονται. Όλα ή τίποτα. Να αγαπήσουμε,να κλάψουμε,να πέσουμε.να σηκωθούμε,να γελάσουμε,να τρελαθουμε,να αφιερώσουμε,να πωρωθούμε χωρίς ημερομηνία. Κάθε μέρα και για πάντα. Στο τέλος, μένουν τα ωραία».
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ