Η Κέιτ Μίντλετον είναι γνωστό ότι ξέρει να επιλέγει εντυπωσιακά φορέματα για τις εξόδους της, τα οποία όμως από πολλούς μπορούν να χαρακτηριστούν «δύσκολα» για να φορεθούν καθημερινά. Το συγκεκριμένο όμως φόρεμα ταιριάζει αναμφισβήτητα σε όλες και μπορεί να φορεθεί παντού!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας διαθέτει μια άψογη συλλογή από φορέματα. Από κομμάτια σχεδιαστών, μέχρι αγορές σε high street.

Η υπέροχη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και το ξεχωριστό φόρεμα

Πέρισι, η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα όμορφο πουά φόρεμα από τα αγαπημένα της πολυτελή καταστήματα, L.K.Bennett και σχολιάστηκε θετικά!

Συγκεκριμένα, μιλάμε για το φόρεμα «Tallis» το οποίο φόρεσε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν επισκέφθηκε το ουκρανικό κοινοτικό κέντρο του Ρέντινγκ για να συναντήσει ουκρανικές οικογένειες που αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα τους.

Κέιτ Μίντλετον
Getty Images

Η πανέμορφη πριγκίπισσα ήταν κομψή και λαμπερή φορώντας το μπλε σκούρο φόρεμα το οποίο έχει πολλά κίτρινα πουά. Πολλοί σχολίασαν ότι το χρώμα ήταν μία σημαντική κίνηση προς την πληγείσασα Ουκρανία, της οποίας η σημαία αποτελείται από μπλε και κίτρινο.

Οποιος λάτρεψε αυτή την εμφάνιση, μπορεί να κάνει την online αγορά του στα καταστήματα L.K. Bennett. Μπορεί τα χρώματα να είναι διαφορετικά, αλλά είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο κομψά φορέματα που έχουμε δει.

Το πράσινο είναι ένα υπέροχο χρώμα για τους επόμενους μήνες καθώς δίνει λίγη τόλμη στην γκαρνταρόμπα, αλλά εξακολουθεί να ταιριάζει με την τονική παλέτα των χειμερινών μηνών.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ