Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης με αφορμή τις παραστάσεις του θεατρικού «Τέλειοι Ξένοι» που θα παιχτούν στην Κύπρο.

Προτού προχωρήσει η κουβέντα ανάμεσα στον ηθοποιό και την παρουσιάστρια, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μια «παρένθεση» για να πει στη Χριστιάνα ότι μοιάζει πολύ με την ηθοποιό Ευγενία Δημητροπούλου διευκρινίζοντας πως «είναι εξαίρετη ηθοποιός άρα είναι κομπλιμέντο». Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε χαμογελαστή τον ηθοποιό και προχώρησε με τις ερωτήσεις της.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τη δουλειά του, τη γυναίκα και τον γιο του, αλλά και τη μεγάλη του αγάπη… Το surfing, που μπήκε απρόσμενα στη ζωή του και στη συνέχεια έγινε πάθος, ένα πάθος που του άλλαξε τη ζωή και «εθίστηκε» σε αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια, ήταν αρκετά «ατίθασος» και ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως «κινδύνευσα αρκετές φορές στη ζωή μου», ωστόσο, ο ερχομός του γιου του τον «ωρίμασε» και του έμαθε πολλά πράγματα… Όπως για παράδειγμα να αφήνει το «εγώ» του πίσω!

Ο ηθοποιός μίλησε για τη γυναίκα του και τον γάμο τους με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια. Μάλιστα, η σύζυγός του βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης! Η κουβέντα, δεν άργησε να μεταφερθεί και στην επαγγελματική του ζωή. Ο Γιώργος Χρανιώτης, δηλώνει ψώνιο κι εξηγεί: «Δηλώνω ψώνιο με την έννοια ότι αναγνωρίζω την αξία μου».

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού και όσα εξομολογήθηκε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ