Το MI CONCIERGE είναι μια εταιρία εξατομικευμένων υπηρεσιών πολυτελείας που δημιουργήθηκε το 2020 μετά από τη μακροχρόνια προσωπική εμπειρία της Μαρίας Ιωάννου με την αγορά πολυτελείας στην Κύπρο και το εξωτερικό και απευθύνεται σε VIP πελάτες. Με γνώμονα την πολυτέλεια ως τρόπου έκφρασης σε κάθε στιγμή της ημέρας, το MI CONCIERGE δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις εκλεπτυσμένες ανάγκες των ξένων επισκεπτών για μοναδικές εμπειρίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η ομάδα του ΜΙ CONCIERGE θα φροντίσει από τον προγραμματισμό του ταξιδιού, μέχρι το χώρο διαμονής σε κορυφαίες ταξιδιωτικές μονάδες εκλεκτικής αισθητικής, το πρόγραμμά του ταξιδιού, όλες τις κρατήσεις σε εισιτήρια, εστιατόρια, μουσεία, πριβέ γεύματα ή δείπνα, ξεναγήσεις με προσωπικό οδηγό, shopping ή ό,τι άλλο χρειαστεί και επιθυμεί ο ταξιδιώτης ώστε να απολαύσει μια tailor-made εμπειρία πολυτελείας χωρίς καμιά απολύτως έγνοια.

Ένα από τα σημαντικά projects που ανέλαβε η ομάδα του MI CONCERGE πρόσφατα είναι και η συνεργασία με τον διεθνούς φήμης κύπριο influencer Matthew Zorpas, στα πλαίσια της καμπάνιας του για ανάδειξη της Κύπρου ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού. Η ομάδα του MI CONCIERGE πραγματοποίησε την πρώτη προβολή του project για λογαριασμό του Matthew Zorpas, δημιουργώντας το ειδυλλιακό σκηνικό της προβολής με γιγαντοοθόνη στα ανοιχτά της θάλασσας, για την οποία επιστράτευσε ομάδα ειδικών με σκάφη, jetski και άλλους επαγγελματίες. Την προβολή του φιλμ ακολούθησε πριβέ δείπνο σε ξεχωριστή παραλιακή τοποθεσία, όπου η ομάδα του MI CONCIERGE πρόσφερε στον εκλεκτό της καλεσμένο μια μοναδική εμπειρία με προσωπικό οδηγό, σεφ, πολυτελή διακόσμηση και μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα πάνω στο κύμα.

Το MI CONCIERGE συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο δίκτυο υπηρεσιών, τόσο στο νησί όσο και στο εξωτερικό, μετά από μακροχρόνια και εξονυχιστική έρευνα. Φροντίζει οι συνεργάτες του να είναι κορυφαίοι στον τομέα του ο κάθε ένας, ώστε να εξασφαλίζει την μέγιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα στις αποκλειστικές υπηρεσίες που προφέρει.

Από τους καλύτερους σεφ, μέχρι τοπικούς παραγωγούς προϊόντων, τους προσωπικούς οδηγούς, τα γιοτ, τα ιδιωτικά jet και τις τοποθεσίες που επιλέγει για την κάθε εμπειρία, στόχος της ομάδας είναι πάντα να προσφέρει το κορυφαίο και όχι απλά το καλό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα miconciergecy.com / Tηλ.: 99649764

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ