Όχι για μία, αλλά για δύο σειρές αναμένεται να συμφωνήσει ο Αντρέας Γεωργίου με το MEGA Ελλάδος.

Ειδικότερα, όπως διαβάζουμε στη “Real Life” στο ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι για την ανανέωση του συμβολαίου τους για 1+1 χρόνο.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τον τρίτο κύκλο της σειράς “Η γη της Ελιάς” ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στον Σεπτέμβριο του 2023.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει η δημιουργία μίας νέας σειράς με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου. Πρόκειται για μία σειρά 50 επεισοδίων που ενδέχεται να μεταδίδεται δύο φορές στην εβδομάδα.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο, ενώ -εκτός απροόπτου- οι υπογραφές θα πέσουν στο τέλος του χρόνου. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Αντρέας Γεωργίου μέσω των λογαριασμών του στα social media κάλεσε σε ανοιχτή ακρόαση ενδιαφερόμενους για μία νέα σειρά που ετοιμάζει.

Όσο αφορά για προβολή σε κυπριακό κανάλι ο Αντρέας Γεωργίου βρίσκεται σε άρρηκτη και πολύ καλή σχέση με τον Alpha Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ