Η Jennifer Lopez δείχνει πλήρη υποστήριξη στην Britney Spears σε μια πρόσφατη ανάρτηση που κοινοποίησε. Η JLo δεν δείχνει παρά μόνο ενσυναίσθηση και αγάπη για την Spears, κι ενώ η Britney σχολίασε τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου για τη σχέση που έχει αυτή τη στιγμή με τα παιδιά της, παραδεχόμενη ότι είναι λυπημένη από τους ισχυρισμούς.

H Britney παρέθεσε τα λόγια της Lopez: «Κοιτάς ακριβώς κάτω από αυτήν την κάμερα και λες σε κάθε κοριτσάκι στον κόσμο να φωνάζει και να μην υποχωρεί ποτέ στο να δώσει φως στην αδικία».

«ΜΕΙΝΕ “ΔΥΝΑΤΗ”», έγραψε η Jennifer Lopez καθώς μοιράστηκε την ανάρτηση της Britney Spears μαζί με μια εμβληματική φωτογραφία τους από το 2001. Τοποθέτησε επίσης τρία emoji καρδιάς στην κοινοποίηση της Britney και οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν.

britney spears

Ο Kevin Federline ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι «δεν μπορεί να φανταστεί πώς νιώθει ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο», αναφερόμενος στην αντίδραση των παιδιών τους στις φωτογραφίες της Britney στο Instagram.

Ο σύζυγος της Britney, Sam Asghari, υπερασπίστηκε την Britney σε μια δήλωση, χρησιμοποιώντας ακόμη και τη φράση του Will Smith «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου… έξω από το στόμα σου».

Η Britney Spears και ο Kevin Federline έχουν εμπλακεί σε έναν πόλεμο τις τελευταίες εβδομάδες για τα social media, τους γιους τους Sean Preston και Jayden James, οι οποίοι είναι στην εφηβεία. Η Jennifer Lopez στέκεται στο πλευρό της τραγουδίστριας του «Toxic» και την υποστηρίζει δημόσια.

Σοκ! Ο Kevin Federline μοιράζεται τρία βίντεο της Britney Spears να τσακώνεται με τους γιους της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ