Το δημόσιο bullying που έκανε ο Τάσος Ξιαρχός σε μία κοπέλα για τα κιλά της που φορούσε ριγέ μπλούζα έχουν γίνει trending θέμα από το βράδυ της Κυριακής.

H αντίδραση τόσο των celebrities όσο και του κοινού ήταν ιδιαίτερα έντονη με σύσσωμο τον κόσμο να παίρνει το μέρος της κοπέλας και να λέει τόσο σε εκείνη όσο και σε οποιαδήποτε άλλη μπορεί να βρεθεί στη θέση της ότι μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν.

Μετά από ποικίλες τοποθετήσεις, η Μαίρη, η κοπέλα που δέχτηκε το bullying και που πληγώθηκε με τον δημόσιο χλευασμό από τον Ξιαρχό, έστειλε το μήνυμα της στην απογευματινή εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και τοποθετήθηκε για το όλο συμβάν με έναν ιδιαίτερο, πολύ πιο ανώτερο τρόπο.

Η δημόσια απάντηση της Μαίρης:

“Να ‘ στε καλά με τιμάτε με την πρόταση σας αλλά αλήθεια δε θέλω να πω κάτι άλλο γιατί σέβομαι την οικογένεια του που περνάει κάτι τόσο πολύ δύκσολο και τη δική μου που έχει μπλεχτεί σε μια τόσο πολύ δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση. Αν θέλετε μια δήλωση μου το μόνο που θέλω να ακουστεί είναι να σταματήσει πλέον η τρομοκρατία και η ψυχολογική βία επειδή είμαστε χοντροί, αδύντατοι, κοντοί, ψηλοί, με μακριά ή κοντά μαλλιά, γκέι ή στρέιτ. Θέλω απ’ όλο αυτό να βγει κάτι καλό και να μιλάμε ανοιχτά για το πόσο μας τσακίζει ψυχολογικά η αρνητική ενέργεια και τα πικρόχολα σχόλια”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ