Η Κριστίνα Αγκιλέρα, ανάρτησε ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα μάυρο και κόκκινο λάτεξ φόρεμα που της ταίριαζε απόλυτα και αναδείκνυε άψογα τις καμπύλες της.

Η ποπ σταρ πόζαρε κρατώντας Billboard Latin Music Awards βραβείο και συγκεκριμένα το «Spirit of Hope». Ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή εμφάνισή της, η σταρ έκανε στα μακριά ξανθά μαλλιά τις δύο γαλλικες πλεξούδες που έφταναν μέχρι την κοιλιά της.

Τη φωτογραφία συνόδευε ένα υπέροχο και συγκινητικό μήνυμα που έγραφε: «Όταν μπήκα σε αυτή τη βιομηχανία ως νέα κοπέλα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα χρησιμοποιούσα τη φωνή και τη θέση μου για κάτι πιο ουσιαστικό από το να κάνω δίσκους. Ήθελα τα τραγούδια μου να έχουν γνήσιο σκοπό και νόημα. Συνεχίζω να ακούω την καρδιά μου και τραγουδω για διάφορα θέματα – μερικές φορές οδυνηρά – που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους άλλους. Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα να μεγαλώνω μαζί με τους θαυμαστές μου και με αυθεντικότητα και συμπόνια να αναφέρομαι σε θέματα που σχετίζονται με την ισότητα, την ενδοοικογενειακή βία, την αγάπη για τον εαυτό μου και πολλά άλλα. Ευχαριστώ που με τιμάτε με το βραβείο Spirit of Hope και ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν.»

Η Αγκιλέρα ανέβασε επίσης μια σειρά από φωτογραφίες με τους κοντινούς της ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και του αρραβωνιαστικού της, Μάθιου Ράτλερ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Φυσικά, κάτω από τη φωτογραφία της 41χρονης Αγκιλέρα και μητέρας 2 παιδιών, τα σχόλια έπεσαν «βροχή» με την Πάρις Χίλτον να της σχολίαζει ένα emoji με τα μάτια της καρδιάς.

Κριστίνα Αγκιλέρα
Photo: Instagram
Photo: Instagram
Photo: Instagram

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ