Η Pink προκάλεσε συζήτηση καθώς έκανε αρνητικά σχόλια για το κλιπ του”Lady Marmalade”, με πολλούς να την κατηγορούν ότι επισκίασε την Κριστίνα Αγκιλέρα, ενώ η Pink απάντησε.

«Όλοι είστε τρελοί», έγραψε η τραγουδίστρια. Με συνέντευξη στο BuzzFeed καλλιτέχνιδα κατέταξε το “Lady Marmalade” στην τελευταία θέση στη λίστα των 12 πιο εμβληματικών μουσικών βίντεο της, λέγοντας: «Δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό, είχε πολύ φασαρία και περίεργες προσωπικότητες». Ανέφερε τις Kim και Mýa αλλά όχι την Κριστίνα Αγκιλέρα.

«Αν δεν το ξέρεις μέχρι τώρα- δεν “επισκιάζω” κάποιον λέγοντάς του ξανά και ξανά και ξανά τι πραγματικά συνέβη. Το δράμα σου δεν με ενδιαφέρειΕπίσης φίλησα το στόμα της Κριστίνα. Δεν χρειάζεται να της φιλήσω τον πωπώ».

pink

Τόσο η Αγκιλέρα όσο και η Pink έχουν μιλήσει δημόσια για την προηγούμενη κόντρα τους, η οποία ξέσπασε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια για τα μέρη του τραγουδιού που θα είχε η κάθε μία.

«Ξέρω ότι είχε κάποια συγκεκριμέβα συναισθήματα ή οτιδήποτε άλλο για το πώς τελείωσε η ηχογράφηση του “Lady Marmalade”, και ξέρω ότι το βίντεο με φόβισε… Η Pink είναι πλέον μαμά και πολύ κουλ», είχε δηλώσει το 2019 η Κριστίνα Αγκιλέρα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ