Η Νεκταρία Γιαννουδάκη, τις δυο πρώτες σεζόν της σειράς που εξακολουθεί να γράφει ιστορία, «Σασμός» υποδυόταν την ψυχολόγο μητέρα της δικηγόρου Στέλλας.

Στις αρχές του τρίτου κύκλου την είδαμε να εγκαταλείπει το σήριαλ καθώς ο χαρακτήρας που υποδύεται πήγε στη Μασσαλία για επαγγελματικούς λόγους.

Και για την Νεκταρία Γιαννουδάκη πράγματι ήταν επαγγελματικοί οι λόγοι καθώς βρίσκεται πια στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη ενσαρκώνει την «Αρχνοντούλα», η οποία είναι στο σπίτι της οικογένειας «Κοτρώτση», ενώ ετοιμάζεται να ανέβη στο θεατρικό σανίδι για τις ανάγκες του έργου «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα».

Καθώς διανύει μια δραστήρια επαγγελματικά περίοδο, σύμφωνα με τη Real News από τα τέλη του 2023 δεν είναι πια ζευγάρι με το σύζυγο της, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Ρέθυμνο, τόπο καταγωγής της Νεκταρίας Γιαννουδάκη και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Στην Κρήτη βάφτισαν και την κόρη τους τον Σεπτέμβριο του 2015.

Έτσι μετά τον Δημήτρη Λάλο, αλλά και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η Νεκταρία Γιαννουδάκη από το cast του Σασμού έρχεται να προστεθεί στους ηθοποιούς που άλλαξαν με δραστικό τρόπο το status της προσωπικής τους ζωής.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ