Παρά το γεγονός ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας δεν έχουν παραδεχτεί απολύτως τίποτα, το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο ακούγεται ότι ο τραγουδιστής και το μοντέλο διατηρούν σχέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στην εκπομπή «Πρωινό» φαίνεται ότι η σχέση τους αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, καθώς όλα ξεκίνησαν με αφορμή το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Έναστρον, με θαμώνα του νυχτερινού κέντρου.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη δεν πήγε για πρώτη φορά να δει τον τραγουδιστή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Έναστρον, ενώ εκείνη και ο Χρήστος Μάστορας έχουν αραιώσει τις εμφανίσεις τους.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Μπάκας έδωσε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στη σχέση τους λέγοντας: «Εχθές σας μίλησα για σύννεφα, σήμερα θα σας μιλήσω για καταιγίδα. Και δε σας το λεω μόνο εγώ, μας το είπε και έμμεσα η Γαρυφαλλιά. Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία στο στόρι της, η οποία έλεγε ” Έχω μάστερ στις λάθος επιλογές”.» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε: «Εχθές φιλικό τους πρόσωπο τους πήρε τηλέφωνο και μεσολάβησε για να βρεθούν και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Ο Χρήστος όμως είναι σε σχετικά “κλειδωμένος” είναι ξενερωμένος. Και για ποιο λόγο; Θεωρεί ότι και η Γαρυφαλλιά έχει 30% των ευθυνών γι’αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ. Θεωρεί ότι η Γαρυφαλλιά δεν είπε “Ώπα σταμάτα” στον κύριο που καθόταν δίπλα της, αλλά ούτε και ότι έδωσε τροφή ώστε να την πλησιάσει. Απλά δεν έθεσε τα όρια και απλά δεν κράτησε τις συγκεκριμένες αποστάσεις.».
Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Μπάκας αναφέρθηκε και σε ένα στόρι που ανέβασε το μοντέλο στο οποίο φαίνεται η ίδια να τραγουδά την επιτυχία του Πάνου Κιάμου «Δε μου περνάς που να πάρει».

Μάστορας

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ